Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Nog geen lid? Registreer hier!
22-01-2019
De database bevat nu ruim 1000 oefenvormen.
22-01-2019

In de database staan ook complete jeugdtrainingen. De indeling zit iets anders in elkaar dan de trainingsvormen. De complete jeugdtrainingen zijn onderverdeeld per jeugdafdeling en vervolgens binnen die afdeling in bijvoorbeeld 1a, 1b, 1c, 1d enz. De afzonderlijke onderdelen zijn ook weer te gebruiken voor het samenstellen van een eigen training.


Meld aan
Stel zelf u training samen
Op deze site kunt u zelf voetbaltrainingen samenstellen. Dit doet u door onder het onderdeel oefenstof eerst een keuze te maken uit de rubriek en daarna een categorie te selecteren. Wanneer u dit gedaan heeft wordt automatisch de oefenstof getoond. Vervolgens met een eenvoudige klik op het actiepunt "Voeg deze oefenstof toe aan mijn samengestelde training" wordt de door u geselecteerde vorm toegevoegd aan uw training.

Printbare versie maken van een samengestelde training
Van uw samengestelde training kunt u een printbare versie maken waarmee u aan de slag kunt. Dit doet u met een eenvoudige klik op het actiepunt "Maak printbare versie" die u kunt vinden onder "Bekijk samengestelde training". De printbare versie wordt in een nieuw venster geopend en is klaar om af te drukken. Dit doet u door boven in het venster naar Bestand - Afdrukken (control + p) te gaan.

Voetballegenda
De trainingsvormen zijn uitgewerkt volgens de bijgaande voetballegenda.

Complete trainingen
De complete jeugdtrainingen zijn onderverdeeld per jeugdafdeling en vervolgens binnen die afdeling in bijvoorbeeld 1a, 1b, 1c, 1d enz. Dit is één training.  De afzonderlijke onderdelen(1a, 1b, 1c enz)  zijn ook weer afzonderlijk te gebruiken voor het samenstellen van een eigen training. 
De trainingen per jeugdcategorie maken deel uit van een compleet jaarplan

Algemeen: Legenda voor de oefenstof


Groter formaat afbeelding
Voetbaloefenstof heeft 2 voorbeelden voor u ter beschikking gesteld.

U kunt hier klikken voor de voorbeelden.
Voetbaloefenstof
Nederland

E: info@voetbaloefenstof.nl
B: 1298 99 801 (Rabobank)
Copyright 2020 by Voetbaloefenstof.  Disclaimer | Webdesign